Prima reacție oferită de Simona Halep după eliminarea de la US Open 2022: "Totul m-a surprins"

Prima reacție oferită de Simona Halep după eliminarea de la US Open 2022: "Totul m-a surprins"

Simona Halep a vorbit despre înfrângerea suferită luni seara în fața Dariei Snigur în runda inaugurală de la US Open 2022.

Tenismena noastră laudă evoluția adversarei ei și consideră că nu a avut soluții la jocul ei.

"Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate… Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi.

ADVERTISING

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine.

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte", a spus Simona Halep pentru Eurosport.

2-6, 6-0. 4-6 este scorul cu care Simona Halep (locul 7 WTA) a fost învinsă de Daria Snigur (locul 124 WTA) în runda inaugurală de la US Open 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!