Mats Wilander și Barbara Schett au comentat eliminarea prematură a Simonei Halep de la US Open: "Nu merg niciodată bine împreună"

Mats Wilander și Barbara Schett au comentat eliminarea prematură a Simonei Halep de la US Open: "Nu merg niciodată bine împreună"

Mats Wilander și Barbara Schett au vorbit despre înfrângerea suferită de Simona Halep în prima rundă la US Open 2022.

Experții Eurosport s-au arătat dezamăgiți de evoluția tenismenei noastre, dar fostul mare jucător suedez a remarcat că Daria Snigur, ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, are un stil de joc „neortodox”.

"Este o mare dezamăgire pentru Simona Halep să piardă împotriva Dariei Snigur, aflată pentru prima dată pe tabloul principal la un Grand Slam – nimeni nu a văzut asta venind. Simona a făcut multe erori neforțate astăzi. M-am gândit că asta ar putea fi anul ei aici. Ea a câștigat turneul de la Toronto, așa că m-am gândit că acesta ar putea fi momentul ei, dar se pare că US Open și Simona Halep nu merg niciodată bine împreună. Trebuie doar să privească înainte, sper să rămână motivată, și-a regăsit pasiunea pentru tenis și este vorba de a reveni la antrenament și de a privi înainte. Dar nu există nicio îndoială că a fost dezamăgitor" - Barbara Schett

ADVERTISING

"Nu am prevăzut așa ceva, dar Daria Snigur are un stil neortodox așa că nu este ușor să joc împotriva ei, mai ales pe terenurile hard. Simona a părut că vrea să câștige, dar poate că ambiția ei nu mai este atât de mare așa cum era când era tânără. A mai pierdut în primul tur, dar cred ca asta e cea mai grea înfrângere pentru ea la un Grand Slam. Dacă sunt surprins, cu siguranță. Și dezamăgit" - Mats Wilander

2-6, 6-0. 4-6 este scorul cu care Simona Halep (locul 7 WTA) a fost învinsă de Daria Snigur (locul 124 WTA) în runda inaugurală de la US Open 2022.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!