Prima reacție a Soranei Cîrstea după eșecul din optimile de finală de la Roland Garros

Prima reacție a Soranei Cîrstea după eșecul din optimile de finală de la Roland Garros

Tenismena română Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile de finală de la Roland Garros, după un meci scurt cu Tamara Zidansek din Slovenia, meci care a durat până într-o oră și jumătate.

Zidansek s-a impus cu 7-6, 6-1, iar în prima manșă românca născută la Târgoviște a avut o minge de set la 6-5, nefructificată însă.

Sorana Cîrstea este eliminată în optimile de la Roland Garros după o înfrangere în minimum de seturi

Ea a spus după partidă că nu a avut categoric cea mai bună zi de concurs, însă rămâne cu o amintire frumoasă de la Paris și va ajunge încrezătoare la Wimbledon: ”O zi nu foarte grozavă din partea mea. Nu am jucat la cel mai bun nivel, însă în primul set am reușit să am anumite șanse, am avut și acea minge de set. Cred că acolo puțin s-a jucat, acela a fost un moment cheie. Am avut apoi și în tiebreak două-trei greșeli simple. În mod normal, poate nu le-aș fi făcut.

Ea a jucat foarte bine în setul doi, îmi asum ce am făcut, nu am reușit să îmi ridic nivelul, aveam alte planuri, pregătisem altfel jocul. A fost un sezon bun pe zgură, au fost doar două înfrângeri și vreo 12 victorii, acel titlu la Istanbul, sunt mulțumită. Abia aștept sezonul de iarbă, sunt încântată să revin acolo la Wimbledon”, au sunat declarațiile făcute de Sorana pentru televiziunea EuroSport.

ADVERTISING

Cîrstea va urca după Roland Garros până pe locul 44 WTA, o urcare așadar însemnată pentru sportiva noastră, care va primi și suma de 170.000 de euro.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Calificare superbă pentru Irina Begu în sferturile de la Roland Garros, în proba de dublu feminin

Ce scrie presa internațională după eșecul usturător al Soranei Cîrstea în optimile de la Roland Garros

Scor uluitor înregistrat în preliminariile pentru Cupa Mondială 2022. S-au marcat 13 goluri (Video)

Drulă: A început ”spectaculoasa” operațiune pe uscat și pe apă de montare a platformei pentru podul de la Brăila (Video)

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!