Prima reacție a Simonei Halep după titlul cucerit la Toronto

Prima reacție a Simonei Halep după titlul cucerit la Toronto

Simona Halep a câștigat trofeul WTA de la Toronto, Rogers, un Masters WTA de 1000 de puncte, după ce a trebuit să facă față unui meci extrem de greu, cu sportiva din Brazilia, Beatriz Haddad Maia.

Cu acest mare succes, primul alături de româncă împreună cu Patrick Mouratoglou, al doilea doar în acest an 2022, va urca începând de luni până pe locul 6 WTA.

La ceremonie de premiere, Simona a fost ovaționată minute în șir de poate miile de români aflați în tribunele centralului de la Toronto: ”Mulțumesc tuturor, a fost atât de greu astăzi, sunt epuizată. A fost o luptă crâncenă, felicitări Beatriz, ai făcut o săptămână minunată. Mult succes la US Open, ție și echipei tale. Canada e un loc atât de special pentru mine, am câștigat de 2 ori la Montreal, o dată aici la Toronto, e atât de special căci sunt atât de mulți români, îmi doream să câștig aici enorm.

ADVERTISING

Simona Halep, campioană la Toronto după o finală de poveste cu Beatriz Haddad Maia

Acum câteva luni, nu credeam că mai pot lupta până la acest punct. Îi mulțumesc lui Patrick Mouratoglou că îmi este mereu alături, sper că l-am mulțumit, chiar dacă nu am jucat atât de bine, dar am luptat”, puncta cu zâmbetul pe buze marea noastră campioană.

Cu 6-3, 2-6, 6-3 a câștigat Simona Halep această finală cu Haddad Maia, după 2 ore și 18 minute de joc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Este al treilea titlu la Rogers Cup pentru Simona, al 9-lea său trofeu de tip Masters 1000 din palmares.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!