Prima reacție a Anei Bogdan după ce a adus victoria României în fața Ungariei

Prima reacție a Anei Bogdan după ce a adus victoria României în fața Ungariei

România a învins Ungaria cu 3-0 în play-off-ul Billie Jean King Cup, iar Ana Bogdan a adus punctul decisiv, al calificării mai departe, după întâlnirea cu Panna Udvardy.

A fost 6-0, 6-2, pentru sportiva noastră născută la Sinaia, 48 WTA, după o oră şi 11 minute. Ana Bogdan se impusese în toate cele patru dueluri anterioare cu Udvardy, de altfel, iar și azi a dominat întâlnirea la toate capitolele.

România - Ungaria, 2-0 în Billie Jean King Cup. Cum a câştigat Ana Bogdan primul meci

”Sunt foarte fericită, e un sentiment de euforie! Vă mulțumesc din suflet pentru toată atmosfera pe care ați făcut-o astăzi aici! Am încheiat acest sezon cu o mare victorie, nu doar pentru mine, ci pentru toată echipa, căreia aș vrea să-i mulțumesc foarte mult, împreună am reușit. Întotdeauna e o onoare să reprezentăm țara și aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire”, a declarat după meci, la interviul pentru cei de la DigiSport, Ana Bogdan.

ADVERTISING

România învinge Ungaria în play-off-ul Billie Jean King Cup

Așadar, ultimul meci de simplu al partidei nu va mai avea loc, urmând să se joace doar partida de dublu, în care pentru noi vor evolua Jacqueline Cristian și Monica Niculescu.

La general, România conduce acum cu 9-1 la întâlniri directe în FedCup pe Ungaria. Singura victorie a Ungariei s-a consemnat în 1993, în Anglia, cu 2-1.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!