Prima echipă interesată să-l transfere pe Andrea Compagno: FCSB i-a stabilit prețul

Prima echipă interesată să-l transfere pe Andrea Compagno: FCSB i-a stabilit prețul

Andrea Compagno (27 de ani) a fost trecut pe lista jucătorilor de care FCSB vrea să se despartă, dar doar în cazul unei oferte satisfăcătoare.

Prima echipă interesată să-l transfere pe Andrea Compagno este Sepsi, clubul din Sf. Gheorghe care îl are pe lista de transferuri și pe Dorin Rotariu.

Laszlo Dioszegi, patronul echipei, a vorbit despre eventualitatea de a-l transfera pe Andrea Compagno de la FCSB și l-a lăudat pe atacantul italian.

"Nu am discutat nici despre Rotariu, nici de Compagno. Mie îmi place de Compagno, dar nu am ajuns să discutăm despre vreun jucător. Mie mi se pare un atacant foarte bun pentru nivelul nostru. Dacă eu aş fi antrenorul lui Sepsi, l-aş aduce, dar eu ţin cont de ce spune domnul Storck.

ADVERTISING

Nu am discutat despre jucători. 500.000 de euro este o sumă mare, dar poate o să scoatem altfel la capăt cu această înţelegere. Se poate negocia în cazul oricărui jucător, o să discutăm cu două zile înainte de sărbători şi o să vedem", a spus Laszlo Dioszegi, conform Fanatik.

FCSB a stabilit un preț de transfer de 500.000 de euro pentru Andrea Compagno, atacant pentru care a plătit 1,5 milioan de euro în 2022 celor de la FCU Craiova 1948.

Andrea Compagno a jucat 22 de meciuri (1286 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!