FCSB anunță o răsturnare de situație în privința lui Dorin Rotariu: "Gigi nu vrea"

FCSB anunță o răsturnare de situație în privința lui Dorin Rotariu: "Gigi nu vrea"

FCSB l-a trecut pe lista neagră pe Dorin Rotariu (28 de ani), de care vrea să scape, dar a avut loc o răsturnare de situație.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că Dorin Rotariu nu poate pleca liber de contract, deoarece mai are șase luni din înțelegerea semnată cu FCSB în toamnă.

Astfel, președintele Consiliului de Administrație al FCSB lasă de înțeles că Hermannstadt și Sepsi, cluburile care-l vor pe Rotariu, vor trebui să achite o sumă de transfer.

Sosit liber de contract la FCSB pe un salariu mare, 20.000 de euro pe lună, Dorin Rotariu nu a convins și este împins să plece de la echipă.

ADVERTISING

”La Rotariu, am văzut că există interes din partea celor de la Hermannstadt şi Sepsi. Nu avem cum să-i reziliem contractul. E sub contract. Dacă el vrea să plece… Are contract până în vară.

Gigi nu mai vrea ca Rotariu să mai facă parte din lot în partea a doua a sezonului”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dorin Rotariu a jucat doar 311 minute în șapte meciuri din toate competițiile sezonului la FCSB, fără gol sau pasă de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!