Prima decizie luată de FCSB după succesul cu Petrolul: Conducerea a făcut anunțul

Prima decizie luată de FCSB după succesul cu Petrolul: Conducerea a făcut anunțul

FCSB a luat o decizie importantă după succesul cu Petrolul, 1-0 pe Arena Națională, în etapa a 29-a din Superliga României.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat revenirea lui Mihai Lixandru în echipa de start, de unde a lipsit în prima repriză a meciului cu Petrolul.

Becali s-a convins de faptul că Lixandru a devenit un jucător de bază pentru FCSB și a spus că el nu va mai lipsi din echipă.

”Mi-am dat seama, am vorbit cu MM și am zis că ăsta e un meci mai ușor, am zis să vedem cine e mai bun să joace lângă Șut. Mi-am dat seama că Lixandru e mai bun lângă Șut. E gata, e o certitudine. Acum mi-am dat seama, astăzi.

ADVERTISING

Ei zic că pe atac e mai bun Alhassan, eu zic invers, că e mai bun Lixandru, chiar dacă nu dă gol. El deposedează și joacă repede. Eu zic că e mai bun, îmi place mai mult. Ei zic că nu, ei spun că Alhassan e mai bun.

Fac ca ei de multe ori, în cele mai multe cazuri, dacă mă conving. Dar dacă eu sunt convins de ceva, și acum sunt convins că Lixandru e mai bun de jucat cu el de la început…”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!