Superliga: FCSB câștigă chinuit acasă cu Petrolul și mai face un pas spre titlu

Superliga: FCSB câștigă chinuit acasă cu Petrolul și mai face un pas spre titlu

FCSB s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 1-0, în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 29 a stagiunii competiționale 2023/2024.

Singurul gol a venit dintr-un autogol produs la prima fază a reprizei secunde, minutul 46, după ce Luis Phelipe, proaspăt intrat pe teren, l-a făcut cumva, l-a obligat pe căpitanul Valentin Țicu să-și introducă mingea în propria plasă.

FCSB a avut un meci mai degrabă slab, în care a amintit de prima repriză din jocul de la Voluntari. E drept, gazdele au avut o bară în minutul 45, prin Alhassan, dar până la urmă, cu tot chinul din partea secundă, și mai ales din finalul de joc, se distanțează la 13 puncte de locul secund. Înaintea lui Alhassan, și Florinel Coman reluase în transversală dintr-o lovitură liberă splendidă.

ADVERTISING

Vestea proastă pentru roș-albaștrii este că l-au pierdut pe fundașul central Ngezana pentru săptămâna viitoare, pentru marele derbi cu Rapid de sâmbătă, fundașul din Africa de Sud urmând să fie suspendat pentru întâlnirea cu giuleștenii. Mai mult, amintim și accidentarea destul de gravă a lui Radaslavescu, accidentat la doar 3-4 minute de la intrarea sa pe teren după reluarea jocului.

GOOOL FCSB. Ce inspirat e Becali. Luis Phelipe, gol la prima atingere

Petrolul nu mai are nici șanse matematice la play-off. FCSB profită de autogolul lui Țicu și cu un fotbal mai degrabă minimalist i-am spune bifează o nouă victorie de serviciu, care îi aduce alte 3 puncte care o apropie de un titlu visat de 9 ani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipe de start:

FCSB (4-3-3): Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Alhassan, Șut (cpt.), Oct. Popescu - Băluță, Miculescu, Fl. Coman.

Petrolul (4-3-3): Zima - Meijers, Garutti, Huja, Țicu (cpt.) - Hanca, Seto, Jair - M. Bratu, Berisha, Grozav.

Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureș).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!