Viitorul lui Vlad Chiricheș la FCSB, un mare semn de întrebare: ”Au mai multă forță ca el”

Viitorul lui Vlad Chiricheș la FCSB, un mare semn de întrebare: ”Au mai multă forță ca el”

Vlad Chiricheș, fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României, va reveni în lotul celor de la FCSB în meciul de duminică cu Petrolul, însă viitorul său pe termen lung la gruparea roș-albastră este pus sub semnul întrebării.

Fostul jucător de la Napoli sau Sassuolo poate reveni pe teren după multe luni de absență, accidentarea sa venind în partida cu UTA, scor 1-2 în deplasare, de pe 28 august.

Totuși, fostul președinte de onoare al clubului, Helmuth Duckadam crede că Chiricheș nu le poate lua fața lui Dawa și Ngezana pentru a putea redeveni titular curând: „Chiricheş poate juca doar dacă unul dintre cei doi se accidentează. Nu cred că ar putea intra în locul lui Dawa sau al lui Ngezana. Nu cred că antrenorul şi conducerea ar putea risca. Nu este refăcut sută la sută după o accidentare grea, dar e bine să fie acolo!

ADVERTISING

La ora actuală e sub Dawa şi Ngezana. Cei doi au forţă, Dawa marchează goluri foarte importante. Chiricheş nici când a venit înapoi la FCSB nu a fost 100%. Cea mai bună perioadă a lui a fost cu Reghecampf, când a câştigat două campionate”, a declarat fostul campion al Europei cu Steaua, în 1986, la televiziunea DigiSport.

Despre întoarcerea căpitanului Chiricheș a vorbit și antrenorul Charalambous la conferința de presă: „Chiricheș va fi cu noi mâine. Sunt vești foarte bune. Va fi primul meci după o perioadă lungă. Ușor, ușor s-a alăturat echipei și va fi foarte important pentru băieți să-l aibă în vestiar. Nu va fi titular, dar vom vedea cum va merge jocul, iar dacă va fi nevoie va putea intra".

ADVERTISING

FCSB va evolua cu Petrolul duminică seara de la 20,30, pe Arena Națională, în penultima etapă din sezonul regular.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!