Previziunea jurnaliștilor americani în ceea ce privește duelul dintre Simona Halep și Elina Svitolina de la US Open

Previziunea jurnaliștilor americani în ceea ce privește duelul dintre Simona Halep și Elina Svitolina de la US Open

Simona Halep și Elina Svitolina se vor întâlni în meciul serii de la US Open 2021, în optimile de finală ale ultimului turneu de Mare Șlem din acest an în tenisul mondial.

Cele două au o lungă istorie de meciuri directe jucate împreună, 10 partide mai exact, iar succesele până acum au fost împărțite, scorul fiind egal, 5-5.

Jocul are loc pe o arenă centrală Arthur Ashe în premieră acoperită, duminică de la ora 19, LIVE fază cu fază pe SpotMedia.ro.

Se întâlnesc locurile 5 și 13 WTA, iar jurnaliștii americani au făcut ca de obicei și o analiză și o predicție pentru acest joc, înainte de începerea duelului. Cei de la Sportskeeda scriu că se bazează pe o victorie a Simonei, însă una obținută în trei seturi, după o partidă de mare luptă, mai mult decât dificilă, cu rivala sa din Ucraina: "Simona și Elina sunt deosebit de rapide pe teren, așa că vor fi nevoite să fie agresive de pe ambele părți ale terenului și să scurteze punctele cât pot de mult. Serviciul nu este arma preferată a niciuneia dintre cele două jucătoare, însă ucraineanca a impresionat la acest aspect în meciul cu Daria Kasatkina: a lovit 4 ași și a câștigat 78% din punctele cu primul serviciu.

Simona Halep vs Elena Rybakina Highlights | 2021 US Open Round 3

De cealaltă parte, Simona va căuta azi să se bazeze doar pe primul serviciu și să producă pericol la retur. Dacă rămâne solidă pe durata raliurilor și nu exagerează cu greșelile neforțate, ar trebui să fie capabilă să câștige acest meci și să meargă în săptămâna a doua de concurs. Pronosticul nostru? Halep în trei seturi", au punctat în analiza lor cei din presa americană.

ADVERTISING

În altă ordine de idei, Simona Halep este aproape și de o revenire în top 10 WTA. Sportiva noastră a urcat deja două poziții și este pe locul 11 în clasamentul LIVE. În cazul unei victorii contra Elinei Svitolina, Simona poate ajunge în top 10 WTA, dacă Petra Kvitova nu se va califica în sferturile de finală (lucru deja întâmplat) și dacă jucătoarele de sub ea nu vor obține rezultate mai bune.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Bianca Andreescu face spectacol la US Open și ajunge în optimile de finală

ADVERTISING

Mats Wilander știe cum o poate învinge Simona Halep pe Elina Svitolina

Ce a promis și ce a făcut până acum Nicușor Dan pentru termoficarea Capitalei. Ne așteaptă încă o iarnă cu calorifere sloi?

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!