Președintele lui Gaziantep îl apără pe Șumudică: ”Regulile sunt valabile doar pentru noi? A luat galben pentru că a felicitat arbitrii!”

Președintele lui Gaziantep îl apără pe Șumudică: ”Regulile sunt valabile doar pentru noi? A luat galben pentru că a felicitat arbitrii!”

Preşedintele lui Gaziantep, Mehmet Buyukekşi, l-a apărat pe antrenorul echipei, Marius Șumudică, după ce acesta a luat galben la ultimul meci de campionat.

Marius Șumudică și-a exprimat nemulțumirea după meciul terminat la egalitate, scor 1-1, de echipa sa, Gaziantep, contra lui Erzurum.

Antrenorul român a contestat penaltiul din care a fost egalat, în minutul 90+6 al partidei de sâmbătă, și a primit un cartonaș galben, după ce le-a cerut socoteală arbitrilor pe teren.

Din reluări s-a văzut că decizia arbitrului de centru este una cel puțin îndoielnică, chiar dacă în acest caz a fost consultat sistemul VAR.

ADVERTISING

”Din nefericire, arbitrii noştri iau în continuare deciziile în cazul lui Marius Şumudică având prejudecăţi. La un meci din săptămânile trecute cu Kasimpaşa, antrenorul nostru a primit cartonaş galben încă de la început, pentru că a strigat la jucătorul lui.

La meciul cu Erzurum, a primit cartonaş pentru că l-a felicitat pe arbitru. Antrenorul nostru a aflat asta după meci.

Al patrulea arbitru a venit la vestiar şi a spus: ‘Şumudică a primit cartonaş galben. El ne-a felicitat într-un mod politicos, trist, dar conform regulamentelor, pentru că a intrat pe teren înainte ca brigada de arbitri să iasă, a trebuit să îi dăm cartonaşul. Din păcate acestea sunt regulile’.

ADVERTISING

După ce meci nu intră antrenorul pe teren? Dacă ar avea vreo reacţie negativă, dacă ar ieşi vreun conflict i-am da poate dreptate arbitrului. Regulile acestea sunt valabile doar pentru noi şi pentru Şumudică?

Antrenorul nostru este cel mai bun din Turcia, este o nedreptate să se încerce să fie împiedicat astfel. Noi vom continua să fim alături de antrenorul nostru şi ne vom apăra mereu drepturile.

Să nu se uite că prin aceste cartonaşe acordate atât de uşor nu doar Şumudică este pedepsit, ci oraşul Gaziantep, clubul Gaziantep”, a spus Mehmet Buyukekşi, citat de SonDakika.com.

ADVERTISING

Iată cum arată penaltiul din care Gaziantep a fost egalată în minutul 96

După acest rezultat, Gaziantep are 28 de puncte după 15 etape, și este pe podium, aproape de primul loc.

Alin Toșca a fost integralist la Gaziantep în această partidă. În schimb, Alexandru Maxim nu a jucat, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe.

Citește și:

Șumudică, un car de nervi după ce a luat gol în minutul 96: O să jucăm cu mâinile în buzunar


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇