Președintele lui CFR Cluj, surprins de o propunere făcută de FCSB înaintea meciului decisiv: "Nu m-am arătat încântat"

Președintele lui CFR Cluj, surprins de o propunere făcută de FCSB înaintea meciului decisiv: "Nu m-am arătat încântat"

Cristi Balaj a dezvăluit că a rămas surprins neplăcut de propunerea FCSB-ului de a aduce arbitri străini la confruntarea pe care cele două echipe o vor avea în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

„A apărut acest subiect în urma unei discuții pe care am avut-o cu un oficial de la FCSB. Am rămas surprins de această întrebare. Cu câteva zile ei i-au lăudat pe arbitri, i-au făcut doctori. La rândul meu, am fost delegat să arbitrez alte derby-uri din alte țări și am încercat să fiu influențat. Nu m-am arătat încântat. Ulterior, cei de la FCSB au venit cu o precizare. Se pare că nu-și doresc nici ei arbitri străini”, a dezvăluit Balaj într-o intervenție la Pro Arena.

ADVERTISING

În schimb, președintele formației din Gruia și-ar fi dorit implementarea VAR-ului la partida programată pe 22 mai.

"Propunerea pe care i-am făcut-o lui Vali Argăseală a fost să implementăm VAR-ul la acest moment important. Aceste certificări sunt făcute de oameni. În momentul în care îți susții clauza, confirm că ar fi existat soluții. Prima condiție este să-ți dorești", a adăugat oficialul clujenilor.

CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de doar două puncte în fruntea clasamentului play-off-ului Ligii 1, cu două etape înainte de finalul sezonului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇