Telenovela s-a încheiat: Becali a anunțat unde se va juca meciul FCSB - CFR Cluj

Telenovela s-a încheiat: Becali a anunțat unde se va juca meciul FCSB - CFR Cluj

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj se va disputa în cele din urmă la Buzău.

Gigi Becali a încercat să închirieze arena din Ghencea, dar n-a primit răspuns din partea celor de la CSA Steaua, în timp ce Arena Națională este rezervată pentru Saga Festival.

"Mergem la Buzău, ce să facem? Nu avem ce face", a anunțat Becali la Pro Arena.

Finanțatorul lui FCSB este hotărât să facă plângeri penale după ce n-a primit niciun răspuns la oferta făcută pentru închirierea stadionului Steaua.

"Nu am primit, mâine e ultima zi, după trebuie să spunem stadionul. După aia o să facem plângeri penale. Am vorbit cu băiatul ăla, i-am zis că le dau eu bani 30-40.000 de euro să angajați mai mulți oameni să instalați alea. Dacă noi jucăm pe 22, până pe 3 aveți timp. Au zis: 'Domnul Becali, nu putem, ne vin aparaturile'. Băiatul a părut de bun simț, i-am zis… ce vină are el, că există stadion național și în România se face festival de muzică. Din banii bucureștenilor, ar trebui întrebați dacă vor fotbal", a mai spus finanțatorul lui FCSB.

ADVERTISING

"Sau în Ghencea, bagă 100 de milioane într-un stadion pe care nu vine nimeni, e o echipă amatoare, sunt nimeni, când ești amator la fotbal ești nimeni, nu ai de ce, poți face gazon cu 700 de spectatori. Ei l-au închiriat (n.r - Arena Națională) de pe 16, noi jucăm pe 22. Găsești un procuror care face dosar penal și se duce în instanță. E clar că e abuz în serviciu din moment ce toată lumea a vorbit despre asta, eu am trimis ofertă 23.000 înmulțit cu doi, cu executare judecătorească. Motivul lor e că nu au grilă de închirere, dar în mintea lor echipa națională e altceva. Nu e altceva, e tot o echipă a României, ca și asta, e tot o societate comercială înregistrată în România. Noi vă plătim dublu Arena Națională, deși e mai mic", a conchis acesta.

ADVERTISING

În etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, FCSB joacă sâmbătă în deplasare cu FC Voluntari, în timp ce CFR Cluj primește duminică vizita Universității Craiova.

Derbiul din ultima etapă, dintre FCSB și CFR Cluj, se va disputa pe 22 mai.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇