Presa norvegiană dă de pământ cu naționala României: ”Fotbal de petrecere! Un meci distractiv pentru noi”

Presa norvegiană dă de pământ cu naționala României: ”Fotbal de petrecere! Un meci distractiv pentru noi”

Presa norvegiană este la picioarele lui Haaland după victoria naționalei lor în fața României, scor 4-0 în runda curentă a Nations League, etapa cu numărul 3 din 2020.

Un meci în care starul de la Borussia a făcut ce a vrut cu apărarea noastră, marcând 3 goluri splendide și ratând alte și alte șanse singur cu Tătărușanu.

România a fost umilită în Norvegia în meciul din Liga Națiunilor

După meci, cotidianul VG.no scrie o cronică în care parcă vedem lucrurile și mai clare decât s-a întâmplat totul pe teren: ”Combinaţii minunate, fotbalul este atât de simplu uneori. Asistăm la un fotbal de petrecere! Suntem complet superiori românilor, iar meciul a fost atât de distractiv!

ADVERTISING

Jucătorii de la Real Madrid şi Borussia Dortmund combină pentru 3-0 pe Ulevaal. Vedeţi, băieţi! Când vreţi, totul e mult mai simplu”, punctau cei de la VG.

Primele cuvinte ale lui Mirel Rădoi după dezastrul din Norvegia

Elevii lui Radoi au coborât pe locul secund acum în grupa de Nations League, cu 4 puncte, iar pe 14 octombrie vom evolua acasă la Ploiești cu Austria.

D.A.

Citește și alte informații interesante, numai pe SpotMedia.ro:

Prezență record la urne într-o comună din Teleorman, în turul al doilea al alegerilor locale

ADVERTISING

Trump și Biden s-au duelat în vicepreședinți. Mike Pence s-a purtat total diferit faţă de șeful său, iar Kamala Harris și-a folosit mintea și frumusețea pentru a seduce publicul


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!