Primele cuvinte ale lui Mirel Rădoi după dezastrul din Norvegia

Primele cuvinte ale lui Mirel Rădoi după dezastrul din Norvegia

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României, a avut puterea să spună primele vorbe după catastrofa din Norvegia, un meci de Nations League pierdut cu 4-0 de echipa noastră, duminică seara.

Un meci controlat clar de echipa nordică, în care Haaland a strălucit cu un hattrick. Cronica jocului o puteți reciti mai jos:

România a fost umilită în Norvegia în meciul din Liga Națiunilor

După meci, fostul antrenor și jucător al Stelei a vorbit într-un interviu pentru cei de la ProX:

”Nu știu ce ar mai fi de spus, mie mi-e rușine de rușinea voastră, a tuturor. Sunt multe de discutat...acum doar câteva idei. E clar că în momentul în care joci de această manieră, nu poți să ai mari pretenții, nu poți să pui preț pe posesie. E straniu pentru mine să îi văd atât de obosiți..nu am fost deloc proaspeți..Norvegia a jucat joi 120 de minute.

ADVERTISING

Nu am avut atitudine, reacție, nu mă voi lua de jucători, ne asumăm responsabilitatea pentru aceste rezultate. Vorbim de o umilință astăzi, asta e clar! Am fi vrut să facem pressing, să jucam sus, să avem o prospețime față de ei, nu am reușit nimic din toate astea. Nu e o mare diferență între echipa de azi și cea din Islanda. Nu știu ce scuze am mai putea găsi. Cu Austria mă gândesc sincer doar cum am putea să limitam scorul..”, puncta vizibil dezamăgit Rădoi la acest interviu mai sus citat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România este acum pe locul secund în grupa de Nations League, cu 4 puncte, Norvegia are 6, iar Austria și Irlanda de Nord vor evolua duminică seara de la 21.45.

D.A.

Citește și alte informații pe SpotMedia.ro:

FCSB o umilește pe Dinamo în Liga Elitelor la tineret și îi marchează opt goluri

Rafa Nadal triumfă din nou la Roland Garros și îl egalează pe Roger Federer la titluri de Mare Șlem câștigate

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!