Presa internațională, reacții după victoria entuziasmantă a Simonei Halep la French Open

Presa internațională, reacții după victoria entuziasmantă a Simonei Halep la French Open

Simona Halep s-a calificat en-fanfare în turul secund al turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, iar presa internațională s-a grăbit să scrie câteva omagii după acest triumf venit chiar în ziua de naștere a lui Halep.

O primă analiză a fost făcută de către cei de la WTA Tennis, care notau: ”Halep sărbătorește cu o victorie la debutul Roland Garros ziua sa de naștere. Numărul 1 mondial și campioana din 2018 de la Paris își continuă seria foarte bună și ajunge la 15 victorii consecutive, după triumful cu Sara Sorribes Tormo. A fost 6-4, 6-0, pentru tânăra care azi împlinește 29 de ani. Campioana de la Constanța a trebuit să întoarcă de la 2-4 în prima manșă, pentru a încheia electrizant un meci pe care l-a dominat mai mult decât categoric în manșa secundă”, scriau cei de la WTA, pe site-ul lor oficial.

ADVERTISING

De cealaltă parte, francezii de la L'Équipe titrau: ”Victorie facilă pentru Halep” și continuau cu o mică analiză...”după un început de meci mai dificil, Simona Halep, capul de serie 1 la Paris, a terminat superb partida cu Sara Sorribes Tormo și s-a calificat logic mai departe. Deși s-a plâns de o suprafață foarte lentă de joc, Halep a supraviețuit unui început slab și până la final a bifat zece game-uri câștigate la rând”, încheiau jurnaliștii francezi cronica victoriei Simonei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep se califică în turul II la Roland Garros după o demonstrație de tenis

În fine, cei de la Tennis Magazine punctau în analiza lor faptul că ”Simona și-a făcut un cadou minunat pentru ziua sa, mai ales acel bagel din setul doi, acel 6-0 clar cu Tormo. Ea are 15 victorii la rând începând cu Dubai din februarie. Nu a fost chiar o misiune ușoară la început, dar încăpățânarea lui Tormo a avut și ea niste limite până la final.”

Iată și alte știri interesante legate de Simona Halep pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în turul secund la Roland Garros

Simona Halep împlinește 29 de ani. Cifrele care o fac mare favorită la Roland Garros, turneu unde va debuta chiar duminică

D.A.

Simona Halep vs Sara Sorribes Tormo - Round 1 Highlights I Roland-Garros 2020

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!