Presa internațională, despre calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Roma

Presa internațională, despre calificarea Simonei Halep în sferturile de finală de la Roma

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa internațională după ce Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roma.

Iată ce a scris presa internațională:

WTA Tennis: Favorita principală Simona Halep a depășit-o pe Dayana Yamstremska în două seturi strânse și s-a întors în sferturile de finală de la Roma. Este pentru a cincea oară în cariera când Simona Halep ajunge în sferturi la Roma.

Associated Press: Simona Halep și-a extins recordul perfect de la revenirea în tenis la 7-0! De fapt, Halep are 11 victorii la rând din luna februarie încoace. Ea a revenit după ce a fost condusă cu 0-3 în primul set și a pulverizat-o pe adversara de pe locul 29 WTA.

ADVERTISING

WeSportFr: Simona Halep își continuă drumul! Pentru a ajunge în sferturi, a fost nevoită să treacă de tânăra și talentata Dayana Yamstremska. Un meci pe care l-a avut în mână în mare măsură, în pofida unui start complicat de meci. Ca de obicei, Simona Halep a avut probleme în a se concentra la începutul meciului. Un defect care încă o pune în dificultate, dar pe care l-a depășit.

20minutos: Statisticile arată că românca a reușit să facă 4 break-uri, a avut un procentaj de 71% pe primul serviciu, a comis 5 duble-greșeli și a câștigat 69% din punctele pe serviciu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma după ce a învins-o pe ucraineanca Dayama Yamstremska (29 WTA).

Sportiva noastră s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-4.

În sferturile de finală, Simona o va întâlni pe Yulia Putintseva, aflată pe locul 30 WTA. Simona s-a impus în singurul duel anterior.

Meciul din sferturi va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, în direct pe SpotMedia.ro.

Pentru prezența în sferturi, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 44.914 de dolari.

ADVERTISING

Turneul de la Roma este unul la care Simona se simte excelent, având două finale jucate, ambele pierdute cu Elina Svitolina.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!