Presa internațională, captivată de Simona Halep: Cuvinte impresionante la adresa sportivei noastre

Presa internațională, captivată de Simona Halep: Cuvinte impresionante la adresa sportivei noastre

Presa internațională se înclină în fața Simonei Halep într-un moment în care sportiva noastră încă așteaptă verdictul în cazul de dopaj.

Jurnaliștii de la Essentially Sports au numai cuvinte de laudă la adresa Simonei, care continuă să se antreneze intens înaintea unei dorite reveniri în circuit.

"Pe măsură ce procesul de dopaj se prelungește, rezistența lui Halep este o motivație pentru mulți. Lumea tenisului îi așteaptă cu entuziasm revenirea. Românca a publicat adesea momente din pregătirea sa, iar clipurile de pe rețelele sociale au oferit o scurtă privire asupra devotamentului ei neclintit față de joc.

ADVERTISING

Pe măsură ce se apropie un an de la ultimul ei meci, antrenamentele ei continuă. Simona este însă pregătită de revenire. Ea își dorește să se apere și să își recupereze imaginea pe teren. Într-un clip publicat recent pe Instagram, Halep și-a arătat angajamentul față de cariera ei, indiferent de dificultățile cu care se confruntă în prezent", a scris Essentially Sports.

Simona Halep așteaptă cu nerăbdare un verdict în cazul de dopaj, după ce a fost audiată la tribunalul independent Sport Resolutions la finalul lunii iunie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Conform regulamentului de procedură al tribunalului, un verdict trebuie anunțat în cel mult trei săptămâni de la audieri.

Totuși, cazul Simonei Halep este considerat cu "circumstanțe excepționale". Asta deoarece ITIA a mai lansat o acuzație legată de neregulile din pașaportul biologic.

Simona a negat vehement aceste probleme și a afirmat că ITIA dorește doar să îi blocheze cu orice preț revenirea în circuit.

Sportiva noastră speră totuși să primească un verdict în luna august pentru a putea juca la US Open.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!