Rachel Stuhlmann, convinsă că Simona Halep poate să câștige US Open: "Poate pleca acasă cu trofeul"

Rachel Stuhlmann, convinsă că Simona Halep poate să câștige US Open: "Poate pleca acasă cu trofeul"

Simona Halep așteaptă cu nerăbdare să revină la ediția din acest an de la US Open.

În așteptarea unui verdict, Simona se bucură de multă susținere în lumea tenisului, fiind una dintre cele mai apreciate jucătoare din circuit.

Iar Rachel Stuhlmann, un influencer din lumea tenisului, afirmă că o vede pe Simona drept viitoare campioană la US Open.

"Mă bucur foarte mult să aud că va juca la US Open. Îmi place foarte mult de ea și mi-ar plăcea să o văd la nivelul maxim și să ajungă cât mai departe la US Open. Ar putea pleca acasă cu trofeul. Jocul ei este unul dintre cele mai bune", a spus Rachel Stuhlmann.

ADVERTISING

Simona Halep așteaptă cu nerăbdare un verdict în cazul de dopaj, după ce a fost audiată la tribunalul independent Sport Resolutions la finalul lunii iunie.

Conform regulamentului de procedură al tribunalului, un verdict trebuie anunțat în cel mult trei săptămâni de la audieri.

"În afară de circumstanțele excepționale, instanța trebuie să ia o decizie în maximum trei săptămâni de la audiere sau de la încheierea fazei probatorii, atunci când procesul este încheiat pe baza documentelor scrise", se arată în regulamentul tribunalului independent.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totuși, cazul Simonei Halep este considerat cu "circumstanțe excepționale", potrivit ProSport. Asta deoarece ITIA a mai lansat o acuzație legată de neregulile din pașaportul biologic.

Simona a negat vehement aceste probleme și a afirmat că ITIA dorește doar să îi blocheze cu orice preț revenirea în circuit.

Sportiva noastră speră totuși să primească un verdict în luna august pentru a putea juca la US Open.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!