Certitudinea pe care presa din Franța o are înainte ca Simona Halep să afle verdictul în cazul de dopaj

Certitudinea pe care presa din Franța o are înainte ca Simona Halep să afle verdictul în cazul de dopaj

Presa din Franța a comentat situația în care se află Simona Halep înaintea primirii verdictului în cazul de dopaj.

Jurnaliștii de la publicația Le 10 Sport sunt convinși că nu există nici cea mai mică șansă ca Simona Halep să se fi dopat.

"Având în vedere statutul ei de fostă mare campioană, cazul de dopaj al Simonei Halep este o veste proastă pentru tenis. Dar având în vedere reputația pe care ea și anturajul ei o au în circuit, nu există nicio șansă să fi luat cea mai mică substanță dopantă", a scris sursa citată.

ADVERTISING

De asemenea, publicația franceză se așteaptă ca Simona să revină pe teren la US Open 2023.

"De la suspendare, Simona Halep nu s-a oprit niciodată din antrenamente. Dar ce se întâmplă în ultimele zile este destul de semnificativ: videoclipurile apar mult mai rapid și românca se antrenează din greu. Cu atâtea indicii, credem că s-ar putea întoarce într-o lună", a mai scris Le 10 Sport.

Audierile Simonei Halep au avut loc la finalul lunii iunie. Sportiva noastră a dat declarații în cele două zile în care s-a aflat la Londra.

ADVERTISING

Simona nu a mai jucat tenis din august 2022, când a fost testată pozitiv la Roxadustat în primul tur de la US Open. Suspendarea sa provizorie va fi luată în calcul în perioada totală, în cazul în care va fi pedepsită.

Indiferent care ar fi verdictul de la Sport Resolutions, ambele părți au dreptul să îl atace la TAS.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!