Presa franceză anunță plecarea lui Lewandowski de la Bayern

Presa franceză anunță plecarea lui Lewandowski de la Bayern

Atacantul polonez Robert Lewandowski, 32 de ani, cel care sâmbătă a egalat un record uluitor al lui Gerd Muller în Bundesliga, se pregătește să părăsească fotbalul german.

Jucătorul care a evoluat întăi în Bundesliga la Borussia Dortmund își dorește o nouă provocare și vrea să plece în vară de la Bayern.

Cotidianul L'Equipe a anunțat faptul că Lewa își dorește urgent plecarea de la gruparea bavareză, de 9 ori la rând campioană în Germania. El a egalat aseară recordul de 40 de goluri într-un sezon deținut de Gerd Muller.

ADVERTISING

Vârful sosit în 2014 de la Borussia ar putea fi lăsat să plece numai în condițiile în care Bayern s-ar înțelege cu Erling Haaland, marele star al rivalei în galben-negru. Acesta mai are contract cu Munchenul până în 2023, iar acum polonezul își dorește să plece la PSG, acolo unde ar fi coleg în atac cu Neymar, mai ales în condițiile în care Mbappe ar putea fi cedat la Real Madrid.

Robert Lewandowski a egalat, sâmbătă, recordul de 40 de goluri marcate într-un sezon de Bundesliga, deținut de Gerd Muller din stagiunea 1971/1972, după ce a marcat din penalti în minutul 26 al jocului cu Freiburg, scor 2-2.

Robert Lewandowski - All 250 Bundesliga Goals

Polonezul are în această stagiune 47 de reușite în toate competițiile, în 39 de partide, o medie de 1,2 goluri pe meci. În această ediție de Bundesliga în particular, polonezul are o medie de 1,43 goluri marcate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Adevăratul motiv pentru care Barcelona l-a transferat pe Kun Aguero

Primele declarații ale lui Ianis Hagi în postura de campion al Scoției cu Rangers: „Ne e foame de trofee”

Paradoxul Rusia: economie mediocră – mare putere militară

Robert Lewandowski a egalat un record spectaculos

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!