Adevăratul motiv pentru care Barcelona l-a transferat pe Kun Aguero

Adevăratul motiv pentru care Barcelona l-a transferat pe Kun Aguero

Noul președinte al catalanilor Juan Laporta a ținut să explice acest lucru și să îl lămurească și pe marele Leo Messi cu privire la acest transfer.

Sâmbătă a fost făcut cunoscut acordul la care au ajuns Kun Aguero și cei de la FC Barcelona, un acord pentru ca atacantul argentinian să poarte culorile blaugrana începând cu luna iulie. Imediat după acest anunț al presei spaniole, Laporta a ținut să aibă o discuție cu Messi pe această temă.

Deși Barca va trebui să plătească o sumă suplimentară către Kun Agüero, sumă care este luată de jucătorii care semnează din postura de fotbaliști liberi de contract cu un club drept compensație, suma nu va fi nici pe departe aproape de ceea ce ar fi putut cere Manchester City pentru un jucător precum argentinianul, după cum scrie cotidianul Don Balon.

ADVERTISING

Totuși, Aguero, la 32 de ani, nu trece prin cel mai bun moment al carierei sale, de fapt în acest sezon a jucat cel mai puțin pentru City de când a sosit în 2011, din cauza accidentărilor dese suferite în această stagiune.

Sergio Agüero | All 200 Man City Goals

Chiar și așa, răspunsul la întrebarea de ce Aguero poate fi un fotbalist atât de important pentru Barcelona în următoarele sezoane este că acesta e un fotbalist cu mare experiență în jocurile cu miză. În plus, așa cum Laporta i-a și explicat lui Messi, aducerea lui Kun nu înseamnă că transferul lui Erling Halaand de la Borussia Dortmund nu mai poate fi posibil.

ADVERTISING

De asemenea, există și un plan B dacă transferul norvegianului cade. E vorba de Memphis Depay de la Lyon.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mihai Stoica, ironii în miez de noapte după derbiul Craiova - CFR Cluj: ”Niciun portar cu țeasta spartă”

Weekend cu maratoane de vaccinare la Cluj, Ploieşti, Constanţa şi Timişoara

Primă uriașă pentru fotbaliștii de la Sepsi înaintea partidei cu FCSB din play-off-ul Ligii 1

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!