Mihai Stoica, ironii în miez de noapte după derbiul Craiova - CFR Cluj: ”Niciun portar cu țeasta spartă”

Mihai Stoica, ironii în miez de noapte după derbiul Craiova - CFR Cluj: ”Niciun portar cu țeasta spartă”

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, adversara directă în lupta pentru titlu a lui CFR Cluj, a avut o reacție în miez de noapte după victoria ardelenilor în deplasarea de la Universitatea Craiova, scor 3-1.

Oficialul roș-albastru a trimis noi săgeți către arbitraj după acest derbi din runda cu numărul 8 a fazei de play-off din sezonul 2020/2021.

Liga 1: CFR Cluj câștigă la Craiova și face un pas mare spre titlu

”Un alt meci în care CFR n-are emoții pentru că domnul asistent Artene Ovidiu Mihai (azi) nu lasă pe nimeni de la Craiova să scape singur cu nea Sandomierski. În rest, totul OK. Niciun portar cu țeasta spartă, niciun mijlocaș cu șuvoi de sânge din nări”, a punctat imediat după meci MM Stoica pe contul său de Facebook.

ADVERTISING

Stoica face referire în mesajul său la faptul că la meciul CFR - Clinceni 3-0, tot din play-off, Rondon a avut un atac dur la portarul Vîlceanu, care s-a ales cu capul spart, dar a primit doar cartonaș galben. În plus, el mai aduce aminte și de faza de la CFR - Sepsi 0-1, când Omrani i-a spart nasul lui Vașvari, dar nu s-a dictat nici măcar fault.

REZUMAT | FCSB - CFR Cluj 1-1. Roș-albaștrii au fost egalați la ultima fază

FCSB e obligată să câștige duminică seara la Sepsi, meci de la ora 22, LIVE score pe SpotMedia.ro, pentru a reveni la un punct în spatele rivalei CFR, cu doar două etape înainte de finalul campionatului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Rezultatele din meciurile de sâmbătă

Zlatan Ibrahimovic ratează EURO 2020

Organizatorii de festivaluri spun că măsurile luate de autorități nu se pot aplica: Au reușit să compromită și iunie și iulie

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!