Primele declarații ale lui Ianis Hagi în postura de campion al Scoției cu Rangers: „Ne e foame de trofee”

Primele declarații ale lui Ianis Hagi în postura de campion al Scoției cu Rangers: „Ne e foame de trofee”

Fotbalistul român de 22 de ani Ianis Hagi a primit și oficial titlul de campion al Scoției cu Glasgow Rangers, echipă care a terminat neînvinsă actuala stagiune de Scottish Premiership.

Băiatul legendarului Gică Hagi a oferit și primele declarații după ce a primit medalia de campion, lăudând sezonul perfect reușit de Rangers, cu 102 puncte și adăugând că îi este, personal vorbind, foame de trofee.

„Este un sentiment de necrezut, să câştigi un trofeu atât de devreme şi acum să pui mâna pe el, să fii invincibil… e greu de transmis în cuvinte. Suntem mândri, suntem bucuroşi că am obţinut o performanţă atât de mare, la un club uriaş. Am făcut atât de mulţi oameni fericiţi, de asemenea familia şi prietenii.

ADVERTISING

Ianis Hagi, o nouă pasă de gol pentru Rangers

O călătorie de necrezut. A fost uimitor, din prima zi de pregătire şi până acum. Toată lumea a muncit atât de mult la antrenamente şi s-a pregătit pentru acest moment”, au fost vorbele spuse de Hagi într-un interviu pentru canalul oficial de YouTube al lui Glasgow.

RANGERS TROPHY DAY | Ianis Hagi Reaction

El se poate lăuda cu cele mai multe pase decisive din campionatul Scoției, ultima fiind reușită în ultima etapă, primind deja câteva oferte concrete de la cluburi precum Lazio sau Sevilla.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Să sperăm că este doar începutul. Acum, că am prins gustul, ne e foame de mai mult. Avem totul în ceea ce privește condiţiile de la Rangers, nu poţi cere mai mult ca fotbalist. Trebuie doar să ieşim pe teren şi să dăm totul de fiecare dată”, a mai transmis Ianis Hagi, fost fotbalist la Viitorul sau Fiorentina.

Ianis are în total 8 goluri și 15 pase decisive în acest sezon.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Adevăratul motiv pentru care Barcelona l-a transferat pe Kun Aguero

Angelique Kerber revine cu o nouă declarație la adresa Simonei Halep

ADVERTISING

Netanyahu nu dă înapoi: Vom răspunde focului cu foc

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!