Presa din Ungaria vorbește în termeni laudativi despre evoluția României din victoria cu Cipru

Presa din Ungaria vorbește în termeni laudativi despre evoluția României din victoria cu Cipru

Naționala României a dispus de selecționata Ciprului sâmbătă seara, scor 3-0 în runda curentă de Nations League.

Iar ecourile acestei victorii din noua competiție înființată de UEFA nu întârzie să apară cu o zi mai târziu. Presa din țara vecină, Ungaria, a analizat și ea această victorie a românilor, care ne face favoriți la ocuparea locului 1 la finalul grupei 2 din Liga C.

Golurile victoriei au fost marcate de Dennis Man (16'), Răzvan Marin (25') și Radu Drăgușîn (36').

”Naționala României, care a început grupa cu două victorii, a jucat sâmbătă seara pe terenul din Cipru. La meciul de la Larnaca, după 36 de minute, conducea deja cu 3-0, acesta fiind și rezultatul final.

ADVERTISING

Având o evoluție solidă sub bagheta noului antrenor Mircea Lucescu, primul gol a fost marcat de Dennis Man, apoi Răzvan Marin a înscris din penalti cu un șut puternic sub transversală. Radu Drăgușin a completat tabela cu un gol cu capul dintr-o pasă venită din dreapta, acesta fiind primul gol la națională pentru starul lui Tottenham. Lucescu, revenit pe banca românilor după 38 de ani, le-a schimbat total fața jocului.”, au scris jurnaliștii de la Nemzeti.

REZUMAT: Cipru - România 0-3. Show tricolor în faţa a peste 4.000 de români

România va merge marți în deplasare în Lituania, pentru a încheia această competiție cu două meciuri acasă, în luna noiembrie, cu Kosovo și Cipru, pe 15, respectiv 18 noiembrie.

ADVERTISING

Ungaria este în Liga A, iar vineri a remizat cu naționala Olandei, scor 1-1, pe teren propriu, la Budapesta.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!