Presa din Ungaria, anunț despre transferul lui Alexandru Băluță: "Răsturnare de situație"

Presa din Ungaria, anunț despre transferul lui Alexandru Băluță: "Răsturnare de situație"

Presa din Ungaria a scris, miercuri, despre transferul lui Alexandru Băluță (29 de ani), fotbalist care a plecat liber de contract de la Akademia Puskas.

Alexandru Băluță a avut până acum trei experiențe în fotbalul din străinătate, la Slavia Praga, Slovan și Akademia Puskas, dar e gata să se întoarcă în România. Nu la Universitatea Craiova, ci la FCSB, echipă care l-a convins să semneze și a făcut deja vizita medicală.

Ungurii de la nb1.hu sunt la curent cu turnura pe care a luat-o revenirea lui Alexandru Băluță în România la FCSB, nu la Universitatea Craiova. "Alexandru Băluță pleacă în mod cert de la Akademia Puskas, cu contractul său care expiră și nu va fi reînnoit.

ADVERTISING

Fotbalistul de 29 de ani era în drum spre Universitatea Craiova, în România, dar se pare că lucrurile s-au schimbat. Băluță se va întoarce în România la FCSB, nu la Craiova. Patronul Becali a băgat mâna adânc în buzunar și l-a convins", scrie sursa citată.

Alexandru Băluță a început cariera de fotbalist la academia de fotbal a lui Gică Popescu, apoi a mai trecut pe la Chindia, Viitorul, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec și Akademia Puskas.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!