Presa din Ucraina se înclină în fața naționalei României: "Catastrofă! Lunin ne-a dat o lovitură. Românii merită lăudați"

Presa din Ucraina se înclină în fața naționalei României: "Catastrofă! Lunin ne-a dat o lovitură. Românii merită lăudați"

Presa din Ucraina a reacționat imediat după victoria României, 3-0 la Campionatul European, și s-a înclinat în fața tricolorilor.

Ucrainenii n-au avut milă de jucătorii lui Sergey Rebrov, dar au recunoscut că „românii merită lăudați”.

Jurnaliștii au subliniat greșeala făcută de Lunin la primul gol, super-reușita lui Nicolae Stanciu din minutul 29.

"Nu putea fi mai rău. Ucraina, învinsă de România la Munchen. (…) Am avut controlul mingii și ne-am așezat în fața careului României, oponent care s-a apărat cu multă forță și a contraatacat.

ADVERTISING

În minutul 29, naționala Ucrainei a plătit pentru prea multă dominare. (…) Am presat până la ultimul fluier, am avut dorință, dar golurile n-au venit", scrie sport.ua.

"Catastrofă! Să fim sinceri, e greu de analizat ceva. N-am fost îndeajuns de periculoși în primele minute, deși am fost prezenți în fața careului României. (…) Lunin ne-a dat o lovtură. (…) Românii au fost duri și au jucat "murdar", dar nu am cedat și am continuat cu atacurile poziționale. (…)

Merită cineva să fie amintit după un astfel de joc? O întrebare retorică. A fost teribil, dureros. Românii pot doar să fi lăudați", scrie ea-football.com.

ADVERTISING

România a învins, scor 3-0, naționala Ucrainei în debutul grupe E la EURO 2024, prin golurile marcate de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!