Presa din Serbia dezvăluie suma uriașă pe care Djokovic o are de plătit după ce a pierdut procesul

Presa din Serbia dezvăluie suma uriașă pe care Djokovic o are de plătit după ce a pierdut procesul

Novak Djokovic nu va juca la Australian Open 2022 și are de plătit o sumă uriașă, dupa ce duminică dimineață a pierdut apelul împotriva deciziei Ministerului Imigrării privind deportarea sa din Australia.

Presa din Serbia dezvăluie că Nole va scoate din conturi nu mai puțin de 500.000 de dolari, reprezentând despăgubiri către Guvernul Australiei.

Mai mult, Djokovic riscă să primească o interdicție de trei ani de a mai intra în Australia!

Djokovic va părăsi astăzi Australia, la bordul unui zbor Emirates către Dubai.

ADVERTISING

Locul său pe tabloul principal al Grand Slam-ului de la Melbourne a fost luat de italianul Salvatore Caruso (locul 150 ATP).

Curtea Federală din Melbourne a decis, duminică, să dea dreptate Ministerului Imigrării și să-l deporteze pe Novak Djokovic.

În consecință, liderul clasamentului ATP nu va juca la Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de nu mai puțin de nouă ori în carieră.

Procesul liderului clasamentului ATP a început la ora 00:30 - ora României, iar pledoariile avocaților au durat aproximativ cinci ore. După alte trei ore, judecătorii Justice Allsop, Justice Besanko și Justice O'Callaghan au anunțat decizia finală, care a fost unanimă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇