Presa din Scoția face dezvăluiri despre revenirea lui Ianis Hagi la Rangers: "S-a rezolvat"

Presa din Scoția face dezvăluiri despre revenirea lui Ianis Hagi la Rangers: "S-a rezolvat"

Presa din Scoția face dezvăluiri despre Ianis Hagi (25 de ani), în contextul în care el a revenit la antrenamentele echipei mari a scoțienilor.

„Exilat” de ceva vreme la echipa a doua, nemafiind dorit de Philippe Clement, Ianis Hagi are parte de o răsturnare de situație în privința viitorului său la Rangers.

Scoțienii anunță că Ianis Hagi a fost reprimit în lotul echipei mari și la antrenamentele lui Rangers după o discuție între toate părțile implicate, în urma căreia s-a rezolvat situația legată de contractul lui Ianis.

ADVERTISING

Mai mult, se pare că Ianis Hagi va începe să și joace pentru Rangers în campionat, cu prima ocazie (meciul cu St. Johnstone, duminică, ora 22:00, în etapa a șaptea din campionat), după ce nu a fost trecut pe lista UEFA pentru Europa League.

Ianis Hagi a fost tras pe linie moartă din cauza unei clauze din contractul său, conform căreia salariul său s-ar fi mărit dacă mai juca un meci oficial. El are 99 de partide jucate pentru Rangers din momentul transferului. Salariul pe care Rangers ar fi fost obligată să-l ofere lui Ianis era marea problemă, având în vedere că românul vine după o perioadă mai grea, dar situația a fost rezolvat.

ADVERTISING

De-a lungul perioadei de transferuri din vară, Ianis Hagi a refuzat oferte din Superliga, de la Rapid și FCSB, dar și oportunitatea de a pleca din nou sub formă de împrumut la un alt club din Scoția, după ce sezonul trecut l-a pretrecut în Spania la Deportivo Alaves.

Hagi Jr. este cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!