Presa din Scoția anunță transferul lui Ianis Hagi la altă echipă: "Pare inevitabil să ajungă acolo"

Presa din Scoția anunță transferul lui Ianis Hagi la altă echipă: "Pare inevitabil să ajungă acolo"

Presa din Scoția anunță că transferul lui Ianis Hagi la o altă echipă „pare inevitabil”.

În vară, Ianis Hagi va reveni la Rangers, după un împrumut la Deportivo Alaves, însă este greu de crezut că va fi păstrat în lotul echipei scoțiene, având în vedere informațiile apărute în ultimele luni în presa internațională.

Scoțienii anunță că transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray "pare inevitabil", chiar dacă românul se va întoarce la Rangers când îi va expira împrumutul la Deportivo Alaves.

Singura șansă ca el să fie păstrat în lotul lui Rangers pentru sezonul viitor este să-l convingă într-un timp scurt pe antrenorul Philipe Clement.

ADVERTISING

"E ușor să uiți că românul Ianis Hagi este încă fotbalistul lui Rangers, după o accidentare care l-a ținut departe de teren un sezon întreg, urmată de un împrumut la Alaves, unde n-a reușit să se adapteze. Constant, a fost "legat" de un transfer la Galatasaray, pe urmele tatălui său și, în ciuda faptului că dinspre Ibrox se neagă, transferul la Galatasaray pare inevitabil. Depinde dacă Philipe Clement este mulțumit de ceea ce va vedea la Hagi când el se va întoarce", scrie Daily Record.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până în vara lui 2026.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!