Impresarul lui Ianis Hagi anunță destinația mijlocașului român din vară

Impresarul lui Ianis Hagi anunță destinația mijlocașului român din vară

Impresarul lui Ianis Hagi a vorbit despre situația delicată prin care trece internaționalul român în această perioadă la Alaves.

Băiatul legendarului Gică Hagi este în prezent împrumutat de către Glasgow Rangers la Alaves în Spania, dar se va întoarce în Scoția, cel puțin în primă fază. Românul nu a impresionat în Primera Division și nu a prins foarte multe meciuri din postura de titular.

Recent, în presa din Turcia au apărut și zvonuri conform cărora Hagi va fi transferat din vară de Galatasaray, dar nimic nu a fost și confirmat oficial până acum. Impresarul jucătorului, Victor Becali, a precizat că Hagi se va întoarce în Scottish Premiership: „Situația lui Ianis într-un fel e clară: se întoarce la echipa lui. El este împrumutat, se întoarce la echipa lui. Poate să fie ceva adevăr și despre oferta din Turcia, habar nu am, dar nu a existat an în care să nu se scrie despre Ianis la Galatasaray”, a spus Victor Becali, potrivit Sport.ro.

Ianis Hagi a marcat Golul Anului 2021!

Și în presa scoțiană au apărut informații conform cărora Hagi va fi vândut de Rangers la finele acestui sezon. Ianis are o cotă de piață de 2,5 milioane de euro acum, bifând la Rangers în cariera sa 99 de meciuri, 16 goluri și 21 de pase de gol. La Alaves a punctat doar 22 de apariții, cu două goluri.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!