Rangers pregătește din vară un transfer stelar, care face plecarea lui Ianis Hagi ca și sigură

Rangers pregătește din vară un transfer stelar, care face plecarea lui Ianis Hagi ca și sigură

Plecarea lui Ianis Hagi de la Glasgow Rangers pare una foarte sigură în această vară, după ce mijlocașul român se va întoarce în Scoția după împrumutul său în Spania, la gruparea Deportivo Alaves.

Gruparea de pe Ibrox Park i-a găsit un înlocuitor perfect românului de 25 de ani. Ziariștii din Albion scriu că Rangers va face un transfer răsunător de 16 milioane de euro. Hagi mai are contract cu scoțienii până în 2026. Aceștia l-au cumpărat de la Genk pentru suma de 3 milioane de euro în 2020.

Ziariștii britanici de la publicația Football Fan Cast au aflat că Rangers îl va aduce în vară pe columbianul Jhon Arias, în vârstă de 26 de ani, care este legitimat la Fluminense, în Brazilia.

ADVERTISING

Acesta joacă pe postul de extremă dreaptă, post pe care Hagi a evoluat în Scottish Premiership înainte să plece în Spania. Columbianul a marcat 5 goluri în 15 partide în acest sezon în Țara Cafelei.

Arias este și în atenția celor de la Atletico de Madrid, acolo unde este legitimat românul Horațiu Moldovan. În ultimul meci din Primera Division, Hagi a fost din nou rezervă neutilizată în meciul cu Real Sociedad, scor 0-1.

Rămâne de văzut dacă Ianis va fi convocat la EURO 2024, el având 5 goluri marcate pentru naționala României în 33 de partide, ultimul chiar în amicalul cu Columbia, scor 2-3.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!