Ce spune căpitanul Horia Tecău după victoria minunată a României în fața Ucrainei

Ce spune căpitanul Horia Tecău după victoria minunată a României în fața Ucrainei

Căpitanul nejucător al formației de Billie Jean King Cup, fosta Fed Cup, a României, Horia Tecău a fost extrem de entuziasmat după victoria fabuloasă a țării noastre în dauna Ucrainei, scor 3-2 în barajul de calificare la turneul final BJK Cup.

Deși am fost conduși cu 2-0 după prima zi, România a reușit o adevărată remontada, după trei meciuri de sâmbătă care au durat aproape 8 ore, câștigate de doar două sportive: Ana Bogdan și Jaqueline Cristian.

„Sunt foarte mândru de felul în care fetele au luptat astăzi. Ne vom bucura pentru acest moment, vom petrece pe cinste diseară şi după ne pregătim pentru Sevilla”, a declarat Horia Tecău la finalul meciului, la interviul acordat pe teren televiziunii locale din Florida.

La turneul final al Billie Jean King Cup s-au calificat 12 reprezentative: România, Australia, Canada, Cehia, Marea Britanie, Germania, Italia, Japonia, Polonia, Slovacia, Spania, Statele Unite.

ADVERTISING

România e în premieră calificată la turneul final al Billie Jean King Cup, după noul format, dar revine în elita mondială a tenisului feminin după o pauză de 5 ani, din 2019 încoace.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!