Presa din Italia, critici fără precedent la adresa lui Dennis Man: "Nu a înțeles nimic"

Presa din Italia, critici fără precedent la adresa lui Dennis Man: "Nu a înțeles nimic"

Jurnaliștii din Italia lansează o serie de critici fără precedent la adresa lui Dennis Man.

Fotbalistul român a fost taxat pentru prestația din partida cu Cittadella, în care a fost introdus pe teren în minutul 67, dar nu a adus nimic bun pentru Parma.

"Dennis Man nu a înțeles nimic din ce își dorește Parma. Un băiat care a avut tot creditul pentru a face diferența, dar care se pare că este ultimul interesat să facă saltul în calitate. A pierdut din nou echipa de start și, după ce a fost introdus în timpul meciului în loc să mănânce gazonul a greșit tot ce se putea greși, intrând pe teren cu superficialitate și aproape apatic. Cu o atitudine de acest gen, Man mai poate prinde cu greu echipa de start. Pentru a recupera, românul ar face bine să ia exemplul lui Camara, un jucător care are poate mai puțină calitate", a scris Parma Live.

ADVERTISING

Dennis Man are 4 goluri și 2 pase decisive în cele 22 de meciuri disputate pentru Parma în Serie B.

In ultima vreme se discuta intens despre plecarea sa de la Parma. Dennis Man se poate despărți în vară de Parma. Evoluțiile sale nu au fost pe măsura așteptărilor, însă fotbalistul român nu duce lipsă de oferte.

Pe lângă Galatasaray, Gazzetta dello Sport scrie că Man este dorit și în Serie A, de Bologna, echipă de pe locul 8.

"Au bătut deja la ușa Parmei", scrie sursa citată despre interesul celor de la Bologna.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Parma solicită 11 milioane de euro în schimbul lui Man, adică exact suma pe care a plătit-o în schimbul transferului de la FCSB.

Man ar fi și el de acord cu plecarea de la Parma, în condițiile în care nu a convins la gruparea patronată de Kyle Krause.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!