Dennis Man, criticat dur de fanii Parmei după ultimele sale evoluții: „Este lipsit de respect să-l mai vedem în teren”

Dennis Man, criticat dur de fanii Parmei după ultimele sale evoluții: „Este lipsit de respect să-l mai vedem în teren”

Dennis Man a mai bifat un meci slab în tricoul Parmei, acolo unde evoluează în Serie B, fiind coleg cu Valentin Mihăilă, jucător adus în Italia de la Universitatea Craiova.

Parma a făcut o remiză cu cei de la SudTirol, scor 0-0, iar fostul arădean a fost notat cu 5 de presa din Peninsulă: „Lipsit de acuratețe în fața porții. A rămas în umbră, rareori și-a depășit adversarul direct”, a fost doar o parte din caracterizarea făcută de jurnaliștii italieni.

Titularizat pentru a patra oară la rând de antrenorul său Pecchia, Man a continuat să nu demonstreze mare lucru. Și a continuat astfel să își atragă de partea sa și criticile fanilor: „Vindeți-l! E lipsit de respect să-l mai vedem în teren”, „Nu nimerește un șut ca lumea” și „Ca de obicei, de neprezentat, greu de privit” sunt doar câteva dintre criticile aduse lui Man.

ADVERTISING

El rămâne cu doar 4 goluri și două pase de gol în 20 de meciuri bifate în acest sezon.

Și asta cu doar două săptămâni înaintea startului în preliminariiile Euro 2024, Man fiind un titular în principiu al naționalei României, care va avea două meciuri în 25 și 28 martie cu Andorra și Belarus.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!