Presa din Israel exultă după egalul smuls în deplasarea din România: „Suntem a doua cea mai bună echipă din grupă”

Presa din Israel exultă după egalul smuls în deplasarea din România: „Suntem a doua cea mai bună echipă din grupă”

România și Israel au remizat sâmbătă seara, scor 1-1 în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024, iar presa din Țara Sfântă este entuziasmată de acest egal care o poate face pe formația în alb-albastru o favorită la locul 2.

Echipa lui Alon Hazan a fost felicitată în mare în presa de acasă, Israel fiind considerată acum o favorită în lupta pentru locul secund al grupei, care va duce la EURO.

„Așa se joacă fotbal! Vom ajunge la EURO. A fost pentru prima dată după mulți ani când naționala Israelului a avut inițiațiva la un meci în deplasare. A atacat și a dominat. Echipa a jucat așa cum trebuie să o facă mereu, cu inițiativă și fără teamă. Israelul este a doua cea mai bună echipă din grupă și ne-am dat seama că România este peste principalul adversar la calificare”, scrie cotidianul One.

ADVERTISING

De asemenea, cei de la Sports Walla scriu că trupa din Israel a fost mai bună pe parcursul celor 90 de minute: „A fost un punct luminos. Echipa lui Alon Hazan a fost mai bună în cele 90 de minute. A atacat și a meritat să câștige. Acest rezultat o dezavantajează. Naționala Israelului a fost superioară adversarului, care a jucat un fotbal de modă veche și care a avut dificultăți în a găsi răspunsuri.

Problema a fost în partea cealaltă a terenului. În minutul 24, portarul Omri Glazer a scăpat o minge, care, probabil, i-a știrbit încrederea. După trei minute s-a produs o altă greșeală, care a dus la golul românilor”.

ADVERTISING

România și Israel sunt despărțite de un singur punct în grupă, 9 pentru noi și 8 pentru ei, după cinci meciuri disputate.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!