Concluzie amară a lui Florin Răducioiu după meciul dintre România și Israel: „Habar n-avem de fotbal”

Concluzie amară a lui Florin Răducioiu după meciul dintre România și Israel: „Habar n-avem de fotbal”

Florin Răducioiu, fostul important internațional român, a avut numai cuvinte dure la adresa fotbaliștilor români la capătul remizei cu Israel din preliminariile EURO 2024, scor 1-1.

Fostul atacant de la Milan sau Dinamo spune că trupa noastră a fost de fapt dominată la toate capitolele de către israelieni și că singurul lucru pozitiv, după meciul de pe Arena Națională, este rezultatul: „Sunt foarte dezamăgit, am fost dominați la aproape toate capitolele. Am văzut teamă la jucătorii noștri, asta m-a dezamăgit foarte mult. N-am putut să jucăm. Am fost dominați clar, singura notă pozitivă e rezultatul. Per total sunt foarte dezamăgit, naționala ne-a oferit puține lucruri la nivel de joc.

ADVERTISING

Suntem foarte modești, nu legăm 4 pase, habar nu avem de fotbal! Nu am existat pe teren în repriza a doua!”, a declarat Răducioiu la televiziunea PrimaSport.

România se menține pe locul 2 după acest egal în grupa sa de calificare la EURO, fiind încă la mâna noastră pentru a merge la turneul final din Germania. Marți vom evolua acasă cu naționala din Kosovo, iar o victorie este obligatorie pentru formația lui Iordănescu.

Jocul va începe de la 21,45 și va fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!