Presa catalană dă de pământ cu Barcelona după umilința cu Bayern: ”O echipă mică, ridicolă”

Barcelona s-a făcut de ras în sferturile Ligii Campionilor, vineri seara, când a pierdut în fața celor de la Bayern, cu un scor uluitor, de hochei, scor 2-8, iar presa catalană a ținut să îi critice într-un mod extrem de dur în aceste zile.

Un exemplu ar fi comentatorii de la postul de radio din Catalonia RAC1, care au atacat dur jucătorii în timpul partidei, la finalul acesteia mai exact: ”Absolut intolerabile și incredibile ultimele minute! E ceva de nedescris ce se întâmplă cu Barca! Jucătorii nu se pot prezenta așa în Liga Campionilor! O Barca ridicolă, care a început meciul ca o echipă mică, inferioară și a reacționat doar la primele atacuri ale lui Bayern ca o echipă mică, ca o echipă inferioară: fără idei de joc, fără o strategie, fără fotbal, fără nicio idee în cap.

ADVERTISING

Bayern Munchen o învinge pe Barcelona cu 8-2 și se califică în semifinalele Ligii Campionilor

Nu există nimic care să spele acest sezon atât de prost, rușinea acestei echipe, acestei conduceri de toată jena. Toți sunt responsabili, absolut toți, începând cu președintele Barcelonei, care, dacă chiar are un minimum respect pentru acest club uriaș ca istorie, ar trebui să spună chiar acum că pleacă și ia cu el tot restul conducerii. Și toți jucătorii!”, au sunat comentariile jurnaliștilor catalani, la postul mai sus citat.

ADVERTISING

Reacția antrenorului Barcelonei după umilința cu Bayern Munchen

Bayern va da piept miercuri cu Lyon în semifinalele UCL, iar a doua semifinală are loc marți, între PSG și Leipzig. Bavarezii nu au mai câștigat Liga Campionilor din 2013, iar în 2010 se întâlneau tot cu OL în semifinale, câștigând cu 4-0 la general.

Citește și:

Iată ce pățesc păianjenii atunci când sunt stresați

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇