Presa americană scoate la lumină atacul lansat de Serena Williams la adresa Simonei Halep: E în topul declarațiilor anului

Presa americană scoate la lumină atacul lansat de Serena Williams la adresa Simonei Halep: E în topul declarațiilor anului

Jurnaliștii de la cea mai importantă publicație de tenis din lume au scos la lumină atacul pe care Serena Williams l-a lansat la adresa Simonei Halep.

Publicația Tennis Magazine a realizat un top al celor mai tari declarații făcute în acest sport în 2023, iar pe locul trei se află atacul subtil lansat de Serena Williams la adresa Simonei Halep.

După ce sportiva noastră a fost suspendată 4 ani pentru dopaj, Serena Williams a publicat un mesaj direct pe X: "8 este un număr mai bun". Referirea era clară: Serena își dorea să îi fie atribuit al optulea titlu la Wimbledon, făcând referire la finala pierdută în 2019 contra Simonei Halep.

ADVERTISING

"Pentru cei dintre voi care ar putea avea nevoie de o perfecționare la matematică: Williams își dorea al optulea titlu de simplu la carieră la Wimbledon în momentul în care a pierdut cu Halep, scor 6-2, 6-2, în finala din 2019", a notat Tennis Magazine.

Sursa citată amintește că este un obicei ca Serena Williams să-și atace rivalele în acest mod. Despre Sloane Stephens, ea a scris la un moment dat: "Te-am creat!"

Tennis Magazine mai notează că Serena nu a uitat nici faptul că Simona era antrenată de Patrick Mouratoglou, antrenorul care i-a fost alături o bună parte a carierei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Americanii mai amintesc că soțul Serenei, Alexis Ohanian, nu a fost la fel de subtil ca Serena și a publicat o fotografie în care a purtat un tricou cu un mesaj împotriva consumului de droguri. "Moda nu se schimbă niciodată", a comentat acesta, în timp ce Serena Williams i-a răspuns cu: "Serios, deloc nu e demodat".


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!