Presa internațională, despre situația atipică din cazul Simonei Halep

Presa internațională, despre situația atipică din cazul Simonei Halep

Presa internațională a remarcat o situație atipică după ce Simona Halep a fost suspendată timp de 4 ani pentru dopaj.

În pofida acuzațiilor grave aduse sportivei noastre, sponsorii nu au părăsit-o pe Simona, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri de acest gen, remarcă Women’s Tennis Blog.

Ba chiar lupta Simonei este folosită ca o sursă de inspirație în reclame TV, așa cum a fost și cazul ultimei campanii a Băncii Transilvania.

"Bătălia Simonei Halep inspiră reclama Băncii Transilvania", titrează Women's Tennis Blog, care continuă: "Jucătorii pierd adesea sponsori atunci când se confruntă cu acuzații de dopaj. Lupta dificilă a Simonei Halep pentru a reveni în competiție servește drept o narativă inspiratoare a perseverenței prezentată într-o reclamă recentă pentru o bancă românească".

ADVERTISING

Banca Transilvania nu este singurul sponsor care îi este alături Simonei în cazul de dopaj. Și compania de echipament sportiv Nike a făcut același lucru.

Pe de altă parte, Simona Halep are de suferit și din punct de vedere financiar după ce a fost suspendată timp de 4 ani pentru dopaj.

Sport Resolutions a decis ca Simona Halep să returneze toți banii câștigați în intervalul 29 august 2022 – 7 octombrie 2022.

Astfel, Simona va trebui să returneze 80 de mii de euro, sumă câștigată pentru prezența în turul 1 la US Open.

ADVERTISING

Simona rămâne însă cu cea mai mare problemă: Suspendarea de 4 ani, care îi încheie practic cariera.

Sportiva noastră a decis să atace pedeapsa la TAS, însă va mai dura ceva până va avea un verdict.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!