Presa americană îi plânge de milă Simonei Halep înaintea revenirii pe teren: "Extrem de dificil"

Presa americană îi plânge de milă Simonei Halep înaintea revenirii pe teren: "Extrem de dificil"

Presa din Statele Unite ale Americii îi plânge de milă Simonei Halep (32 de ani), după ce sportiva noastră și-a aflat adversara din primul tur al turneului de la Miami.

Invitată pe tabloul principal după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj la 9 luni, de la 4 ani, Simona Halep a avut parte de o tragere la sorți grea. Paula Badosa (80 WTA), care în trecutul nu foarte îndepărtat ajunsese pe locul 2 în clasamentul WTA.

Va fi un meci foarte greu pentru Simona, având în vedere că ea vine după o pauză de peste un an, în care s-a antrenat, dar îi lipsește ritmul și intensitatea jocurilor oficiale.

ADVERTISING

"Simona Halep a avut parte de o tragere la sorți extrem de grea la Miami. Fostul lider mondial începe turneul cu Paula Badosa, iar în turul doi o poate întâlni pe Aryna Sabalenka. Din nefericire pentru Halep, nu a avut noroc. Paula Badosa și un posibil meci cu câștigătoarea Australian Open, Sabalenka, clar nu este cea mai bună tragere de care putea avea parte", scrie site-ul tennisworldusa.org.

Simona Halep o conduce pe Paula Badosa cu 2-0 în meciurile directe. Sportiva noastră a câștigat, în 2022, împotriva Paulei Badosa la Madrid, 6-3, 6-1, dar și la Wimbledon, 6-1, 6-2.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!