Presa americană, concluzie fermă după vestea primită de Simona Halep: "Decizia corectă"

Presa americană, concluzie fermă după vestea primită de Simona Halep: "Decizia corectă"

Presa din Statele Unite ale Americii a tras o concluzie fermă în legătură cu ultima decizie luată în privința Simonei Halep (32 de ani).

Halep s-a accidentat la Trophee Clarins imediat după ce a aflat că nu a primit wildcard din partea organizatorilor de la Roland Garros pentru ediția din acest an a turneului de Mare Șlem.

Americanii au tras o concluzie fermă în privința deciziei organizatorilor francezi, care și-au păstrat principiul de a nu acorda wildcarduri sportivilor implicați în cazuri de dopaj.

ADVERTISING

"Organizatorii de la Roland Garros au luat decizia corectă în privința Simonei Halep", titrează Lob and Smash.

"Vocile cele mai puternice care au contestat wildcardurile pentru Roland Garros au fost cele ale fanilor Simonei Halep, una dintre cel mai populare jucătoare din circuit, care s-a întors pe teren după cazul de dopaj. (…) Federația Franceză de Tenis și-a păstrat poziția de a nu acorda wildcarduri sportivilor implicați în cazuri de dopaj, așa cum s-a întâmplat și cu Maria Sharapova în 2017. (…) Cred că a luat decizia corectă, aceea de a nu-i acorda un wildcard pentru turneul de Mare Șlem. Dacă Halep vrea să revină, trebuie să urce în clasament și să joace la turnee mici", a fost concluzia trasă de presa americană.

ADVERTISING

Accidentarea suferită la Trophee Clarins, în meciul din primul tur cu McCartney Kessler, o împiedică pe Simona Halep să joace la turneul de la Rabat (Maroc), unde primise un wildcard.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!