Simona Halep va rata o nouă competiție WTA

Simona Halep va rata o nouă competiție WTA

Ceea ce se bănuia destul de serios după accidentarea de miercuri a româncei Simona Halep, care a trebuit să se retragă de la turneul din Paris de la Trophee Clarins în primul tur, s-a adeverit sâmbătă seara odată cu afișarea listei de start de la WTA Rabat.

Simona Halep nu va lua startul la turneul WTA din capitala Marocului, Rabat, turneu pe zgură de tip 250, după ce problemele serioase de la genunchi au făcut-o miercuri să abandoneze în primul tur la Paris contra americancei McCartney Kessler, locul 123 WTA.

ADVERTISING

Halep câștigase primul set cu 7-5, era condusă în manșa secundă cu 3-2, dar nu a mai putut continua din cauza durerilor acute. Alături de Halep, s-au mai retras de pe tabloul principal și Jaqueline Cristian sau Bianca Andreescu, dar și Greet Minnen şi Paula Badosa.

La începutul acestei săptămâni se aflase faptul că dubla campioană de Grand Slam primise un wild-card pentru competiția de la Rabat. Favorită principală la Rabat este chinezoaica Yue Yuan, care va înfrunta în primul tur o sportivă din calificări.

ADVERTISING

Halep va reveni pe terenul de tenis la Sports Festival de la Cluj-Napoca, pe 15 iunie, acolo unde va evolua într-un demonstrativ împreună cu Andrei Pavel, Stefi Graff și Andre Agassi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!