Presa internațională, surprinsă total de o declarație făcută de Simona Halep: "Românca dă înapoi"

Presa internațională, surprinsă total de o declarație făcută de Simona Halep: "Românca dă înapoi"

Presa internațională s-a arătat surprinsă de o declarație făcută de Simona Halep.

Într-un interviu acordat pentru Tennis Channel, Simona a afirmat că nu crede că Mouratoglou a dopat-o intenționat.

"Cu siguranță nu a fost o greșeală intenționată sau cum să-i spun? Că a vrut să-mi facă ceva rău. Nu. Am auzit multe voci care au spus că am fost manipulată de el. Nu este adevărat. A fost antrenorul meu și mereu am încredere în oamenii cu care lucrez… Cred cu tărie că dacă nu ai încredere în echipa ta, nu poți evolua la cel mai înalt nivel. Am lucrat cu el, cu oamenii săi și totul a fost în regulă. Nu mi-a oferit nimic sau mi-a spus să iau ceva anume. Totul a fost foarte clar în acest caz, nu a fost nimic intenționat, doar un supliment contaminat", a povestit Simona Halep.

ADVERTISING

Ultima reacție a Simonei i-a surprins pe cei de la Essentially Sports, care au remarcat o schimbare de discurs a româncei la adresa lui Mouratoglou.

"La 5 luni după ce l-a învinuit pe Patrick Mouratoglou pentru cazul de dopaj, Simona Halep dă înapoi", a titrat Essentially Sports.

"Halep a aruncat vina asupra echipei sale pentru mizeria creată. Ea a vorbit destul de mult despre implicarea lui Mouratoglou în acest fiasco. Cu toate acestea, la câteva luni după ce l-a acuzat pe legendarul antrenor francez, Halep a făcut o declarație contradictorie în această privință", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

Simona a rupt orice legătură cu Patrick Mouratoglou, având în vedere că suplimentul contaminat i-a fost oferit la academia francezului.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!