Presa americană, anunț despre revenirea Simonei Halep pe teren în 2024

Presa americană, anunț despre revenirea Simonei Halep pe teren în 2024

Simona Halep (32 de ani) a anunțat că speră să joace din nou tenis în 2024, în ciuda faptului că e suspendată timp de patru ani pentru dopaj.

Halep își pune speranțele în apelul pe care l-a formulat la TAS și pe care elvețienii urmează să-l judece în perioada 7-9 februarie 2024.

Totuși, Simona Halep are șanse mici de reușită în ceea ce privește revenirea pe teren în 2024, subliniază presa din Statele Unite.

"Simona Halep visează să joace în 2024, dar speranțele sunt puține", titrează cei de la Tennis Wolrd USA, care continuă, în articol.

ADVERTISING

"Într-un interviu acordat Paris Match, fostul număr 1 WTA Simona Halep a mărturisit că se antrenează în continuare. Singura diferență este că, în prezent, nu are o echipă care să o urmărească. Jucătoarea română de tenis, interzisă timp de patru ani din cauza faptului că a fost depistată pozitiv la un test antidoping, continuă să lupte ca o leoaică pentru a-și dovedi nevinovăția, dar este clar, după cum ea însăși a subliniat, că îi va fi imposibil să participe la unele evenimente importante în 2024, cum ar fi Jocurile Olimpice de la Paris", este concluzia trasă de americani.

ADVERTISING

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial de tenis pe 29 august 2022, împotriva Dariei Snigur, când a fost eliminată de la US Open încă din runda inaugurală.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!