Posibilul parcurs al Simonei Halep la Toronto, disecat de presa americană. Până unde poate ajunge favorita 16

Posibilul parcurs al Simonei Halep la Toronto, disecat de presa americană. Până unde poate ajunge favorita 16

Simona Halep va începe de luni aventura de la Toronto, un turneu WTA de tip Masters 1000, intitulat și Rogers Cup. Cap de serie 16, românca de 30 de ani a avut parte de o tragere la sorți relativ bună pe tabloul principal.

Chiar și așa, după abandonul din turul secund de la Washington, specialiștii în tenis din presa americană nu îi dau foarte multe șanse Simonei la triumf în Canada.

Sâmbătă, sportiva născută la Constanța a realizat un antrenament alături de Garbine Muguruza, și ea dublă campioană de Mare Șlem în carieră.

"Cel de-al 4-lea sfert de tablou de la Toronto este încărcat cu nume mari. Aryna Sabalenka și Anett Kontaveit sunt cele mai bine clasate jucătoare, dar drumul lor nu va fi ușor.. Kontaveit ar putea avea un meci greu contra Simonei Halep în turul 3, în timp ce Sabalenka ar putea-o înfrunta pe Coco Gauff în aceeași fază. Finalista de la Roland Garros a avut un sezon minunat până acum, în timp ce Halep își găsește încet liniștea și este capabilă să facă o cursă de vis în Canada. Predicție: Gauff și Kontaveit vor ajunge în sferturi", este părerea celor de la Sportskeeda.com, care se așteaptă ca sferturile să fie următoarele: Swiatek - Osaka, Jabeur - Sakkari, Badosa - Răducanu și Kontaveit cu Gauff.

ADVERTISING

Trebuie spus că în trecut Halep a triumfat de două ori la Rogers Cup, în 2016 și 2018, de fiecare dată însă competiția a avut loc la Montreal. Anul trecut, românca s-a oprit rapid în turul 2, pierzând la Danielle Rose Collins din SUA.

La această ediție, Halep va întâlni în primul tur o jucătoare venită din calificări, urmând ca în faza secundă să poată da peste Shuai Zheng din China.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!