Miza financiară a turneului Masters 1000 de la Toronto, unde Simona Halep caută al treilea trofeu

Miza financiară a turneului Masters 1000 de la Toronto, unde Simona Halep caută al treilea trofeu

Simona Halep este angrenată începând de luni la Rogers Cup, turneul Masters 1000 de la Toronto acolo unde românca este în căutarea celui de-al treilea trofeu din carieră.

Ea poate încasa sume record în Canada, acolo unde organizatorii au pus la bătaie un fond de premiere uriaș, în valoare de 2,697,250 de dolari.

Halep a revenit pe teren, având în vedere începerea sezonului pe hard, cu turneul de la Washington, acolo unde din păcate a abandonat în turul II din cauza căldurii.

Simona, dacă va trece de turul I, va încasa suma de 17.000 de dolari, iar în optimi, dacă va fi acolo, va obține suma de 30.000 de dolari. Calificarea în sferturi va fi recompensată cu 60.000 de dolari, în timp ce pentru trofeu, câștigătoarea va primi 439.700 de dolari.

ADVERTISING

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Openul Canadei: Cum arată traseul virtual al tenismenei noastre

Pe tabloul principal, românca, favorita 16, va întâlni în prima fază o jucătoare din calificări, iar în turul secund va putea juca cu Shuai Zhang, din China.

Sportiva de 30 de ani a cucerit de două ori trofeul Rogers Cup, în 2016 și 2018, după finale cu Keys și Stephens, însă de fiecare dată turneul s-a ținut atunci la Montreal, acolo unde acum joacă băieții. În 2015, Halep are și o finală pierdută, la Bencici, meciul jucându-se la Toronto. Ea ar putea deveni singura jucătoare din istoria turneului cu 3 succese.

ADVERTISING

La turneul de la Toronto va lua parte şi Serena Williams, cea care a revenit pe teren cu ocazia Wimbledon 2022. Simona ar putea să o întâlnească pe marea campioană din SUA abia în ultimul act din Canada.

Turneul de la Toronto va fi televizat pe DigiSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!