Presa din Polonia, despre situația în care se află Simona Halep: "S-au întors vechii demoni?"

Presa din Polonia, despre situația în care se află Simona Halep: "S-au întors vechii demoni?"

Presa din Polonia analizează situația în care a ajuns Simona Halep după retragerea de la Washington.

Jurnaliștii de la postul TVP consideră că Simona a suferit un nou atac de panică în timpul meciului cu Anna Kalinskaya din optimile de la Washington.

"S-au întors vechii demoni?", au titrat polonezii, care nu au înțeles retragerea Simonei Halep.

"Poate că e vorba despre problemele mentale cu care Halep s-a confruntat și în turul 2 de la Roland Garros anul acesta. Atunci, imaginile au arătat cum și-a stăpânit cu greu nervii la începutul setului decisiv și a avut un atac de panică", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

Simona Halep s-a confruntat cu probleme majore din cauza temperaturii ridicate și în cele din urmă s-a retras în setul doi al meciului cu Anna Kalinskaya din turul doi al turneului de la Washington.

Fizioterapeuta WTA care a asistat-o pe Simona a diagnosticat incapacitatea organismului româncei de a-și menține temperatura normală ca urmare a vasodilatației periferice și deshidratării (stare de slabiciune, amețeală, greață, anxietate, dureri epigastrice).

Cu puțin timp înainte ca Simona să decidă că e cazul să se retragă, fizioterapeuta i-a administrat sportivei noastre un supliment complex de vitamine, pentru a evita un posibil șoc caloric sau o pierderea a conștienței.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!