Planul de rezervă făcut de naționala Israelului, în cazul unui eșec cu România. Cum mai poate ajunge la EURO 2024

Planul de rezervă făcut de naționala Israelului, în cazul unui eșec cu România. Cum mai poate ajunge la EURO 2024

Echipa națională a României are nevoie de un singur punct în înfruntarea cu Israel pentru a ajunge matematic la EURO.

”Tricolorii” se vor duela sâmbătă, de la 21:45, cu Israel, iar meciul va fi LIVE text, fază cu fază, pe SpotMedia.ro. Ce este interesant de spus este că naționala din Țara Sfântă e obligată să câștige ambele meciuri rămase, cu România și Andorra, pentru a spera la turneul final.

Însă, chiar dacă nu se întâmplă asta, Israelul are și un plan B. Ei pot merge în play-off-ul de calificare pentru ultimele 3 locuri rămase disponibile, play-off-ul în care merg cele mai bune 12 formații din ultima ediție de Nations League. Acolo, Israel și-a câștigat grupa din Liga B, astfel că are asigurată participarea la play-off-ul de calificare la EURO 2024.

ADVERTISING

”Echipa națională a Israelului trebuie să își facă treaba și să o bată pe România și apoi pe Andorra. Bilanțul împotriva celor trei adversare care speră la calificare: trei rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Sâmbătă, împotriva României, ar trebui ca acest bilanț să se modifice. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, avem în continuare play-off-ul”, scria presa din Israel, conform portalului sport5.co.il.

România are 16 puncte și e la egalitate cu Elveția în grupa I, în timp ce Israel are 12 lungimi, fiind obligată să joace pe teren neutru, în Ungaria, meciurile considerate acasă, având în vedere războiul cu forțele Hamas.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!